Middenbouw

Uitstapje groep 4/5 DH

Groep 4/5 van de DH heeft op donderdag 3 november een uitstapje van de ABNAMBRO-foundation gekregen. De kinderen zijn op school opgehaald met een bus en vertrokken naar de Kunsthal in Rotterdam. Daar hebben zij de tentoonstelling "Making Africa" bezocht. Het team van de SKVR heeft de kinderen daarna een workshop bril maken gegeven. De kinderen moesten in tweetallen een fantasie bril maken. De resultaten zijn erg leuk geworden! Na deze leuke ochtend kregen de kinderen wat te drinken en zijn wij lopend vertrokken naar de Westblaak. Daar hebben we in een restaurant een heerlijke lunch gekregen. Verschillende belegde broodjes, croissantjes, eieren, fruit. Kortom, smullen maar! Wat was dit een leuke, leerzame en gezellig dag!

Met vriendelijke groet,
Angela Hilboesen