Schooldiëtiste

Elke jaar voor de herfstvakantie worden er fitmetingen afgenomen bij uw kind. Dit is alleen als u toestemming hebt gegeven. Dit houdt in dat er wordt gewogen en gemeten. Naar aanleiding van deze gegevens worden kinderen en ouders uitgenodigd, waarvan de BMI hoger ligt dan de norm. Tijdens de intake bekijkt de diëtiste samen met u en uw kind welke mogelijkheden er zijn om het gewicht gezonder te krijgen. Elke 6 weken wordt er een nieuwe afspraak gepland om de vorderingen te bespreken. De afpraken vinden altijd plaats op school.

Heeft u vragen over de fitmetingen dan kunt u terrecht bij de Lekker Fit coordinator Renate Steehouwer.

Wilt u advies of informatie over gezonde voeding met betrekking tot uw kind, dan kunt u contact opnemen met de schooldiëtiste Marcella. Ze is te bereiken per mail; info@groeneappel.nl.