Als Feyenoord wint op 7 mei...

Zaterdag 6 mei 2017

Als Feyenoord wint op 7 mei zal er op maandag 8 mei om 12.00 uur een huldiging worden georganiseerd op de Coolsingel. De wethouder van Onderwijs heeft aangegeven dat ouders die met hun kinderen daarbij aanwezig willen zijn, officieel hiervoor vrij kunnen vragen bij de directeur van de school.
Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:
- maandagochtend om 8.30 uur kan er door ouders schriftelijk een aanvraag worden gedaan op school.
- Voor de kinderen van de Den Hertigstraat kan dit op de locatie Den Hertigstraat. Voor de kinderen van de Zwartewaalstraat aan de Zwartewaalstraat.
- Het verlof moet vooraf worden aangevraagd en kan niet achteraf worden gegeven.
- De duur van het verlof geldt alleen voor de tijd dat de huldiging duurt. Dus u kunt uw kind ongeveer vanaf 11.00 uur op school komen ophalen. Na de huldiging komen de kinderen weer zo spoedig mogelijk naar school. (Het verlof is dus geen hele dag vrij)
- De kinderen die verlof hebben gekregen moeten op school door één van de ouders worden opgehaald. Ook dienen de kinderen weer op school te worden teruggebracht.

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en de interesse in de klas, zal er ook op school aandacht besteed worden aan het kampioensfeest.

Als u vragen heeft, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de school.

En nu maar hopen dat Feyenoord wint a.s. zondag.

Wij wensen u een mooi en 'veilig' kampioensfeest.

Martine Remijn en Koos van Hattum