Voorleeswedstrijd

Woensdag 20 september 2017

Voorleeswedstrijd

Op 12 oktober, tijdens de Kinderboekenweek, houden we op school de grote voorleeswedstrijd. Leerlingen uit de verschillende groepen laten horen hoe prachtig zij kunnen voorlezen. Vanuit elke bouw, groep 3 t/m 5 en groep 7/8 voor de Den Hertigstraat en groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8 voor de Zwartewaalstraat wordt er door een jury een winnaar gekozen. Deze krijgt een mooie prijs, maar voor elke deelnemer is een een leuk presentje. De winnaars van de groepen 7/8 van beide locaties worden aangemeld voor de Nationale Voorleeswedstrijd later dit jaar.

De kinderen van de Den Hertigstraat lezen in de gymzaal en op de Zwartewaalstraat vindt de wedstrijd op de zolder plaats.

Als uw dochter of zoon meedoet aan deze wedstrijd bent u van harte welkom om te komen luisteren en meegenieten. Om te weten hoe laat u wordt verwacht, neem even contact op met de leerkracht van uw kind. Wij, en vooral de kinderen hopen op uw komst!