Studenten in de school

Maandag 25 september 2017

Dit schooljaar lopen er maar liefst negentien studenten stage op de Globe en Sonnevanck. Drie studenten volgen een MBO- opleiding en zestien studenten een HBO- opleiding. Dinsdag 19 september was de officiële start van het stagejaar en zij werden verwelkomd  door adjunct-directeur Bennie Tonnon. De schoolopleiders Melanie van der Horst-Buyne en Aysegul Korumaz hebben een presentatie gehouden om de studenten wegwijs te maken op beide scholen. De mentoren verheugen zich om de studenten het leukste en meest dankbare vak van de wereld te leren. En de studenten…. kunnen niet wachten tot ze les kunnen gaan geven.

De directie, leerkrachten, schoolopleiders en instituutsopleiders wensen alle studenten een fijne en leerzame tijd toe op de Globe en Sonnevanck.