Project onwijze moeders

Project onwijze moeders

Uitnodiging bijeenkomst onwijze moeders

Beste ouders en verzorgers,

Onwijze moeders is een project vanuit de politie. Daarin vertellen we aan moeders van jongere kinderen op school wat wij met hun kinderen meemaken, hoe hangen op straat en contact met foute vrienden kan leiden tot criminaliteit. Het is daarom goed moeders op de hoogte te brengen van mogelijke gevaren en ze hierop alert te maken. Dat zorgt weer voor een beter toekomstperspectief van hun kinderen.

Met het project ‘onwijze moeders’ willen we laten zien hoe belangrijk de rol van moeders is.

Wij willen laten zien hoeveel vertrouwen wij hebben in de opvoeding die moeders hun kinderen meegeven.

We bespreken ook thema’s zoals straatcultuur, loverboys en andere social media onderwerpen.

Tijdens de bijeenkomsten wordt er aan de moeders verteld wat er die week is gebeurd op straat en krijgen ze uitleg over de gevaren van social media.

Op dinsdag 10 oktober geven wij informatie over het project en de bijeenkomsten in de ouderkamer van sbo Sonnevanck/obs de Globe.

Inloop:      08.30 uur

Starttijd:  09.00 uur

Eindtijd:   10.00 uur

U komt toch ook?

Wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat!

Namens het team van SBO Sonnevanck / OBS de Globe