Project Onwijze Moeders

Donderdag 30 november 2017

Ouders en verzorgers

Eén keer in de maand vindt er een bijeenkomst plaats in samenwerking met de Politie Eenheid Rotterdam. De bijeenkomsten hebben betrekking tot het creëren van een zo’n veilig mogelijk

wijk- en leefomgeving voor onze kinderen. Samen werken we aan een veilige toekomst voor onze opgroeiende kinderen!

Op donderdag 7 december is er in de ouderkamer van SBO Sonnevanck/OBS de Globe het thema:

Meld Misdaad Anoniem en Omgaan met vuurwerk. Linette Verweij wijkagent van de Tarwewijk en een gastspreker van Meld Misdaad Anoniem geven deze ochtend informatie over hoe u anoniem informatie kunt geven over ernstige criminaliteit en misdaad. Daarnaast zullen zij u informatie geven over de gevaren van het gebruik van vuurwerk.

Inloop: 08.30 uur

Starttijd: 09.00 uur

Eindtijd: 10.00 uur

U komt toch ook?

Wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat!

Namens het team van SBO Sonnevanck / OBS de Globe