Muzikaal kerst optreden

Donderdag 21 december 2017

Dag ouders, broertjes, zusjes etc.

Graag nodigen wij jullie van harte uit voor het muzikale kerstoptreden van de kinderen van groep 5 en 6. Elke donderdag wordt er hard gewerkt op de muziekinstrumenten fluit en keyboard, maar er wordt ook veel gezongen. Muziek maken staat voor plezier en samenwerken. Wij zijn super trots op wat de kinderen al bereikt hebben en hopen dan ook op veel publiek.

Groep 3 en 4 laten zich horen!
Ook de kinderen van groep 3 en 4 hebben iedere week muziekles. Met muziekjuf Judith wordt er samen gezongen en gespeeld. De leerlingen zullen zich op donderdag 21 december van 10.00-10.30u kort presenteren op de zolder van de Zwartewaalstraat. De kinderen zijn elkaars publiek, maar ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om eens een kijkje te nemen!

Wanneer? Donderdag 21 december 2017

Hoe laat? Het optreden begint om 10.00 u en is uiterlijk 12.00u klaar.

Waar? Op de zolder van de Zwartewaalstraat

Hartelijke groet,

Ynke en Judith (Muziekdocenten Ieder Kind Een Instrument - SKVR)

klik hier voor de uitnodiging.