Project Onwijze Moeders

Dinsdag 9 januari 2018

Beste ouders en verzorgers,

Eén keer in de maand vindt er een bijeenkomst plaats in samenwerking met de Politie Eenheid Rotterdam. De bijeenkomsten hebben betrekking tot het creëren van een zo’n veilig mogelijke wijk- en leefomgeving voor onze kinderen. Samen werken we aan een veilige toekomst voor onze opgroeiende kinderen!

Op dinsdag 9 januari 2018 is er in de ouderkamer van SBO Sonnevanck/OBS de Globe een thema bijeenkomst over woninginbraak preventie. Mariette Nijssen directie veiligheid van de politie geeft deze ochtend informatie over hoe er een inbraak voorkomen kan worden. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Dan bent u van harte welkom op deze bijeenkomst.

Inloop:    08.30 uur

Starttijd: 09.00 uur

Eindtijd:  10.00 uur

U komt toch ook?

Wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat!

Namens het team van SBO Sonnevanck / OBS de Globe