Project 'onwijze moeders'

Dinsdag 6 maart 2018

Project ‘onwijze moeders’

Ouders en verzorgers,

Eén keer in de maand vindt er een bijeenkomst plaats in samenwerking met de Politie Eenheid Rotterdam. De bijeenkomsten hebben betrekking tot het creëren van een zo’n veilig mogelijk

wijk- en leefomgeving voor onze kinderen. Samen werken we aan een veilige toekomst voor onze opgroeiende kinderen!

Op dinsdag 6 maart is er in de ouderkamer van SBO Sonnevanck/OBS De Globe thema “hoe om te gaan met een lastige ex”. Marjolein Rietbergen Advocaat van beroep komt hier wat uitleg over geven en kan vertellen welke juridische stappen er bij dit onderwerp kunnen worden ondernomen.

Daarbij willen we Veilig Thuis en Centrum Jeugd en Gezin ook wat laten vertellen. Het stedelijk Jongeren Werk komt zich ook voorstellen. Wilt u meer weten over dit onderwerp?  Dan bent u van harte welkom op deze bijeenkomst.

Inloop:     08.30 uur

Starttijd:  09.00 uur

Eindtijd:   10.00 uur

U komt toch ook?

Wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat!

Namens het team van SBO Sonnevanck / OBS De Globe