Fijne feestdagen en gezond weer terug!

Vrijdag 18 december 2015

Beste ouders en verzorgers van onze prachtige leerlingen,

We vragen ons allemaal weleens af: ‘Waar blijft de tijd?’ We staan inderdaad weer op de drempel naar een nieuw jaar. Mijn oudste dochter werd dit jaar eenentwintig. En toen begreep ik waar de tijd bleef! We vinden de tijd terug in onze kinderen. En die tijd doorlopen zij maar een keer. Wij, ouders en leerkrachten hebben de PLICHT om die tijd zo goed mogelijk te gebruiken.

En gezien de inzet van onze ouders en leerkrachten weet ik dat jullie daar net zo over denken.

Ik wil dan ook iedereen bedanken die dit jaar weer tot een geweldig jaar heeft gemaakt. Dat zijn de leerkrachten en de ouders, en ook niet te vergeten: onze leerlingen!!

Speciale dank gaat uit naar de ouders die zich extra voor de school hebben ingezet. Die Sinterklaas en Kerst tot een waar feest maakten.

Verder ben ik verheugd over het feit dat de ouderraad op de locatie Zwartewaalstraat steeds meer vorm krijgt.

Iedereen fijne feestdagen en keer gezond weer terug in het nieuwe jaar!