Koffie met de directie

Woensdag 13 januari 2016

Woensdag 13 januari zat de directie aan de koffie met wel twintig ouders van de locatie Den Hertigstraat. En ook deze KOFFIE MET DE DIRECTIE (een uit hopelijk een lange reeks op de Den Hertigstraat) maakte weer duidelijk waarom dit goed werkt en prettig is. In een ongedwongen sfeer kunnen ouders hun vragen, ideeën, eventuele klachten, maar zeker ook complimenten kwijt.

De eerste complimenten gaan trouwens naar de ouders van de Den Hertigstraat. De directie was blij verrast met zo’n grote groep betrokken ouders!

We spraken vooral over het continurooster en over de communicatie van de afgelopen maanden rond dit continurooster. Met name werkende ouders zijn teleurgesteld dat het continurooster pas in het nieuwe schooljaar, per augustus 2016 ingaat.

Waarom gaat het ons wel lukken per augustus 2016?

We delen de gymzalen met andere scholen. De gesprekken over de verdeling van gymtijden zijn we nu al gestart. We zijn nu ook al bezig om de roosters van de Vakmanstadlessen in te richten rond het continurooster. Er zijn nu steeds meer ouders die ondersteunen bij de kook en techniek lessen. Een deel van deze groep is bereid om te ondersteunen bij het overblijven.

Al met al een prettig en prikkelend gesprek dat we voortzetten op 27 januari. Want over het onderwijs en de school zijn we nooit uitgepraat!

De eerstvolgende KOFFIE MET is op woensdag 20 januari aan de Zwartewaalstraat.Heeft u een vraag, een idee voor de school, misschien een klacht, of wilt u een compliment aan ons kwijt? Maak gebruik van die mogelijkheid en kom op woensdagochtend langs voor een bak KOFFIE MET DE DIRECTIE.