Koffie met de directie

Woensdag 27 januari 2016

Woensdag 27 januari zat de directie aan de koffie met zeven ouders van de locatie Den Hertigstraat. En ook deze KOFFIE MET DE DIRECTIE maakte weer duidelijk waarom dit goed werkt en prettig is. In een ongedwongen sfeer kunnen ouders hun vragen, ideeën, eventuele klachten, maar zeker ook complimenten kwijt.

We spraken voornamelijk over de omgeving van de school. Om een onbekende reden (is het een Charloise traditie?) gooien veel buurtbewoners hun afvalbrood bij de school neer. Vorig jaar lag er zelfs visafval! De ouders van de Den Hertigstraat zijn dit beu.

Onze conciërge Joop is er maar druk mee. Wat kunnen wij hier verder aan doen?Besloten is om bewijsmateriaal te verzamelen. Ziet u iets liggen, maak een foto en mail deze naar meester Koos. Vervolgens maken we , nog meer onderbouwd, melding bij de gebiedscommissie. Vanzelfspreken houdt meester Joop de boel goed in de gaten. Complimenten voor zijn inzet!

Een ander punt dat de ouders naar voren brachten was het deurbeleid. We leven in roerige tijden en dat brengt de nodige zorgen om veiligheid met zich mee. Nu heeft dat onze aandacht, op beide locaties. Maar ook nu weer een heel helder verzoek aan onze ouders: sluit alstublieft de deur bij het verlaten van de school. Namens onze kinderen, alvast bedankt!

De ouders zijn zeer tevreden over de Vakmanstadlessen, met name over de Aikido/ judolessen. Een ouder vertelde dat haar zoontje er geen genoeg van kon krijgen. Hij wilde elke dag wel op de judomat.

De eerstvolgende KOFFIE MET is op woensdag 3 februari aan de Zwartewaalstraat. Heeft u een vraag, een idee voor de school, misschien een klacht, of wilt u een compliment aan ons kwijt? Maak gebruik van die mogelijkheid en kom op woensdagochtend langs voor een bak KOFFIE MET DE DIRECTIE.