Enquête “Overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs”

Vrijdag 7 april 2017

Enquête “Overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs”
Uw kind maakt dit jaar de overstap van basisschool naar het voortgezet onderwijs. Ouders010 en de vereniging van Rotterdamse schoolbesturen (FOKOR) bieden u deze enquête aan. Door middel van de enquête willen we van ouders horen hoe zij de overstap van hun kind van de basisschool naar het voortgezet onderwijs ervaren.

Voor de aanstaande overstap van basisschool naar het voortgezet onderwijs is de Rotterdamse Plaatsingswijzer 2016-2017 van kracht. De Rotterdamse Plaatsingswijzer is door de schoolbesturen, in samenwerking met de scholen ontwikkeld. In deze Plaatsingswijzer staan afspraken, waar alle Rotterdamse scholen zich aan moeten houden.

De enquête bestaat uit 23 vragen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De enquête wordt anoniem verwerkt. U kunt deze enquête vanaf 5 april t/m 14 mei 2017 invullen